Et snøkorn falt den natten
først blant sine egne
så mer og mer alene ned i mørket
Du skal nå få høre historien om svartediket
om den lille familien Deinaren og det de opplevde der inne ved det mørke vannet en senhøst
på 1800-tallet........slik begynner tragedien i 3.akter som vi skal dele med dere på en regntung aften om ikke så alt for lenge!

Imens.... Korter vi ned ventetiden ved å meddele at nå er CD'en 'SVARTEDIKET' i salg der musikk selges inkl.nettbutikker. Så vil du høre 19låter og noen gåter så kjøp deg et eksemplar før de er “vekkler”!

Vi har mottat haugevis med mail fra folk som lurer på hva de kan forvente seg av en Black metal musikal? og om dette er noe for “vanlige” folk?

Svar: Er du mellom 9 og 99 år (666 opp/ned)med et sterkt hjerte og solide tårekanaler og kjenner noen med et svakt hjert og slitne tårekanaler så ta dem med for dette blir himmel & helvete...og en død hånd å holde i!

Vi har også mottat mange mail fra folk som spør etter såkalte vandrehistorier fra Svartediket?

Svar: Noen av vandrehistoriene er veldig sterk kost og kan skape harme og ubehag for enkelte. Det er derfor ikke vår oppgave og spre disse historiene ukritisk for å markedsføre vårt teaterstykke.
....men vi vil vurdere om historier som f.eks “Dikdine”,”Joggeren”,”Dåpskjolen”, “1954” osv kan legges ut på svartediket.no

Skriket, liket ,svartediket!
Arild & Arne
Svartediket records